Darujme radosť básničkami

Prednedávnom som vám ukázala svoju novú knižku. Rozhodla som sa, že ju nebudem predávať, nielen preto, že nemám veľmi obchodného ducha, ale najmä preto, že by ma najviac potešilo, keby som mohla radosť darovať. Nedokážem to však sama. Pomôžete mi?

Už viem, ako na to – pomocou crowdfundingu! Ak ste sa s týmto zložito znejúcich pojmom ešte nestretli, vedzte, že nejde o nič iné ako o kolektívne (alebo davové) financovanie. Zozbierala som všetku odvahu a založila kampaň na crowdfundingovej platforme. Určite ste už zvedaví a chcete si ju pozrieť 🙂

Čím viac peňazí mi pomôžete vyzbierať, tým viac knižiek budem potom vedieť darovať tam, kde potešia svojich malých čitateľov – do škôlok, nemocníc, knižných búdok, knižníc… Svoje tipy na konkrétne miesta mi môžete napísať do správ, alebo na sociálnych sieťach a ak to bude možné, rada vám vyhoviem.

Ak sa vám myšlienka páči, ale z akýchkoľvek dôvodov ju nemôžete finančne podporiť, pomôžete mi aj zdieľaním kampane, aby sa o nej dozvedelo čo najviac ľudí. Úprimne ďakujem za každé jedno euro aj každé zdieľanie ❤ Verím, že spolu dokážeme urobiť svet aspoň o trošku veselším.